Lainaa ilman luottotietoja - Tando lainapalvelu!

Tando lainaa ilman luottotietoja

Lainaa luottamuksella - ei luottohistoriallasi

Jos olet luotettava ja sinulla on varaa kuukausieriin, mutta pankit ovat aiemmin hylänneet teidät, saattaa Tando olla juuri sinulle sopiva lainapalvelu. Tando tarjoaa reilua, yksinkertaista sekä avointa luottamukseen perustuvaa lainaa ilman luottotietoja, mikäli kuitenkin saat takaajan lainallesi. Tando perustuu siis täysin luottamukseen - ei luottohistoriaasi.

Tando kertoo

"Rakennamme uudenlaista lainayhtiötä. Lainayhtiötä, joka perustuu luottamukseen, selkeyteen ja siihen, että asiakkaamme ovat kaiken keskiössä. Tando tarjoaa lainoja 1000€ – 6000€ väliltä 24 – 60 kuukauden laina-ajalla. Lainan todellinen vuosikorko on enintään 26.3%"

Lainaa ilman luottotietoja - oikeasti?

Kyllä. Tando luottaa sinuun, kunhan sinäkin olet luotettava ja pystyt maksamaan lainan takaisin. Mikäli haet lainaa ilman luottotietoja, tarvitset lainalle mahdollisesti kuitenkin takaajan.

Miksi tarvitsen takaajan?

Tandon laina perustuu täysin kaikinpuoliseen luottamukseen. Mikäli ystäväsi ja perheesi luottavat sinuun, niin Tando luottaa sinuun myös. SIksi lainapäätös ei perustu luottohistoriaasi tai siihen, miten olet aiemmin käsittelyt rahaa. Kunhan sinuun luotetaan niin Tandokin luottaa, ja siksi se jopa lainaa ilman luottotietoja sinulle lainan aina 6000€ asti.

Mikä on takaaja?

Takaaja on ystävä tai perheenjäsen, joka luottaa sinuun ja tietää, että kykenet maksamaan lainasumman myös takaisin. He lupaavat suorittaa kuukausittaiset takaisinmaksut, mikäli et jostain syystä voi niitä itse maksaa. Tähän perustuu kaikinpuolinen luottamus Tandon lainan suhteen - myös ilman luottotietoja!

Kuka voi toimia takaajana?

Takaajan tulee olla henkilö, joka tuntee sekä luottaa sinuun. Hänellä tulee olla tasaiset tulot sekä hyvät luottotiedot ja mahdollisesti omistaa myös jotakin. Tando päättää lainan myöntämisestä ja hyväksytystä takaajasta tapauskohtaisesti.

Hae Tando lainaa!

Siirry tästä Tandon nettisivuille hakemaan lainaa.

 

Jaa artikkeli: